Bérszámfejtés a gyakorlatban - szakestek

2021. szeptember 7-16. A Bérügyi és Társadalombiztosítás szakma gyakorlása nagy kihívás a folyamatosan változó törvényi környezetben. Munkaadó elvárja e területen dolgozó szakembereitől, hogy azok naprakészen és megfelelően lássák el feladatukat. Cégünk ebben próbál segíteni.

Tovább

Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés

2021. szeptember 27. Budapest - Szerezze meg a végzettséget az új képzési rendszerben is a SALDO-nál! A tanfolyam már érettségivel elkezdhető, magasabb végzettséggel számos felmentés elérhető.

Tovább

Önkormányzatok és központi költségvetési szervek vagyongazdálkodása

2021. szeptember 27. Nagykanizsa - A költségvetési szerveknél és önkormányzatoknál a vagyongazdálkodás rendkívül összetett és bonyolult folyamattá alakult. Előadásunkon - ahol az előadó által, azonos témában írt könyv is átadásra kerül - segítünk eligazodni a folyamatokban.

Tovább

Államháztartási mérlegképes könyvelő képzés

2021. október 8. Budapest - Szerezze meg a végzettséget az új képzési rendszerben is a SALDO-nál! A mindössze fél éves tanfolyammal lépjen feljebb a szakmai ranglétrán!

Tovább

Önkormányzatok, költségvetési szervek speciális ÁFA kérdései 2021.

2021. október 5. Budapest - Adóalanyiság és alanyi adómentesség, ellenérték, tárgyi eszköz arányosítás és sok más speciális kérdés dr. Szlovák Anita (NAV) előadásában.

Tovább

Excel, Word és PowerPoint képzések

Mindennapi munkája során Excel táblázatokkal kell dolgoznia, PowerPoint prezentációkat kell készítenie? Szeretne többet tudni ezek használatáról, mely meggyorsíthatja a napi munkát? Céges kihelyezett oktatást vállalunk egyéni tematika alapján!

Tovább

Gyakorlati ASP képzés az Önök igényeire szabva

Gyakorlatorientált képzéssel, kihelyezett vagy központi lebonyolításban megvalósított oktatással várjuk. Ismerje meg kínálatunkat, tanulja meg a rendszer használatát szakértőtől!

Tovább

Kihelyezett képzések az Ön cégénél is

Rendelje meg leggazdaságosabb képzésünket.

Tovább

Fontos! 2020. 01.01-től változik az Adótanácsadók, Adószakértők, Okleveles Adószakértők kötelező továbbképzése

2020. több új változást hozott a kötelező továbbképzésekben. A legjelentősebb változás, hogy átalakult az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők továbbképzési rendszere.

Tovább

Bejelentkezés a KreditPont Klubba, vagy e-learning előadáshoz

Segítség a bejelentkezéshez
Elérhetőségek
Ankétok, tagi ingyenes rendezvények:
(1) 237-9872
E-mail: tana@saldo.hu
Előadások, konferenciák:
(1) 237-9872
Regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzése:
(1) 237-9873
OKJ-s képzések, vizsgaszervezés:
(1) 237-9898
E-mail: oktatas@saldo.hu
Azonosítóink, nyilvántartási számaink
Felnőttképzési engedélyszám: E-000906/2014
PM továbbképzési akkreditációs szám: 41/2009